ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОЛИТИКАТА ПО КАЧЕСТВО И УПРАВЛЕНИЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА

 

ЗА НАС

"ИНФОРМАТ" ООД е регистрирано през 1993г. в град Стара Загора с изцяло частен капитал и от основаването си до настоящия момент се занимава със строителство.

В качеството си на предприемач фирмата е построила и разпродала 26 жилищни сгради с над 300 апартамента, 75 гаража, офиси, магазини в Стара Загора и с.Св.Влас, Община Несебър, за които са издадени разрешения за ползване.

Фирмата изпълнява и строителство на външни инвеститори. Има дъгогодишно сътрудничество с община Стара Загора. Като съдружник в "Инвестиционно строителен консорциум" с още 4 фирми изпълнява обществена поръчка за реконструкцията и възстановяването на сградата Старозагорската опера.

В с. Свети Влас фирмата започва да строи през 2001 година сграда с апартаменти в квартал Русалка, която е завършена 2002 година.

През 2002 година фирмата започва изграждането на комплекс вилни сгради "Къщите на Информат". До лятото на 2004 година са завършени и въведени в експлоатация 4 от тях, в момента се строят още 5, като две ще бъдат изцяло готови за сезон' 2005. Предстои изграждането на още две сгради, с което комплекса ще бъде завършен.

"ИНФОРМАТ" ООД притежава в Стара Загора собствен офис, склад с работилница, в която изработваме металните парапети и обработваме камъни. За фирмата работят около 70 строителни рабнотници и 10 инженери и технически специалисти.

Освен строежите в Стара Загора и по Черноморието "ИНФОРМАТ" ООД планира строителство в селски райони и курорти с минерални извори. В момента фирмата изпълнява довършителни работи в двуфамилна къща с чудесен двор в курорта Павел баня, прочут с лековитата си минерална вода. Моля, потърсете ни за повече подробности.